MOVING FORWARD in finance

MET EEN BAAN BIJ PRAGMATICS

Sta jij in de startblokken voor je eerste baan? Of wil je jouw werkervaring een boost geven met een nieuwe carrièrestap? Pragmatics geeft jouw loopbaan een kickstart.

Jouw ambities en groeipad vormen het vertrekpunt. Samen kijken we welke uitdaging het beste bij jou past. Zo vind je bij ons tal van uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers in Midden- en Zuid-Nederland. Maar we zoeken ook Business Managers die ons helpen om onze business te laten groeien.

Kortom, de kansen voor finance & control professionals liggen bij Pragmatics voor het oprapen. Samen helpen we jou met finance vooruit.

 

PRAGMATICS IN HET KORT

Pragmatics bestaat uit een enthousiast team van finance consultants. Vanuit onze vestigingen in Maastricht en Eindhoven creëren we perfecte matches tussen professionals en opdrachtgevers. Daarbij kijken we verder dan kennis en ervaring alleen. Want jouw persoonlijkheid is minstens zo belangrijk als je cv. Niet voor niet is persoonlijk een van onze vier kernwaarden.

Onze manier van werken is professioneel én pragmatisch. Ambitieus, maar met oog voor een goede werk-privébalans. Dankzij onze trainingen en kennissessies ontwikkel jij je in korte tijd van finance professional tot consultant. Daarnaast bieden we nog veel meer mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en uiteraard ook voldoende gezellige teamuitjes.

ONZE VACATURES IN ZUID- EN MIDDEN NEDERLAND

FINANCE & CONTROL CONSULTANT

Word jij graag uitgedaagd en houd je van afwisseling? Dan is finance & control consultant bij Pragmatics dé baan voor jou. Je voert dan tijdelijke finance projecten uit bij toonaangevende opdrachtgevers in diverse sectoren. Elk project wordt afgestemd op jouw kennis, kunde en ambities. Zo werk je aan je eigen groei en die van Pragmatics!

Vacature Maastricht Vacature Eindhoven

BUSINESS MANAGER

Ben jij gedreven, mensgericht en ondernemend van aard? Dan is werken als Business Manager bij Pragmatics echt iets voor jou! Wij zoeken commerciële toppers met ervaring in Finance die de consultants aansturen vanuit ons kantoor in Maastricht. Je acquireert, bouwt aan relaties en bent verantwoordelijk voor de groei van jouw business unit. Een topbaan!

Vacature Maastricht Vacature Eindhoven

FREELANCERS

Wij breiden ons netwerk graag uit met ervaren freelance professionals die ons team op tijdelijke basis kunnen versterken. We bieden je als zelfstandige de kans om voor gerenommeerde organisaties en aan interessante opdrachten te werken. Bovendien ben je van harte welkom bij onze trainingen en kennissessies. Werk jij als zzp’er en wil jij je kennis en ervaring inzetten voor onze opdrachtgevers? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Registreren

Ontmoet je nieuwe collega's

Waarom zij zich zo thuis voelen bij Pragmatics? Ontdek het zelf!

Waarom Pragmatics?

Koen Pijnenborg

Koen Pijnenborg uit Haaren werd benaderd door de recruiter van Pragmatics. Dat kwam precies op het goede moment, aangezien hij al een tijdje zoekende was in de wereld van finance & control, wat bij hem zou passen. En Pragmatics, dat past als een jas!

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Stijn Cuijpers

Stijn Cuijpers uit Swalmen kwam vanuit een stage bij Pragmatics terecht. Inmiddels heeft hij al veel ervaring opgedaan op het gebied van RPA.

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Kim Noldus

De Roermondse Kim Noldus ademt ambitie. Het aangaan van nieuwe uitdagingen en het stellen én bereiken van doelen kenmerken haar carrièrepad.

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Jo Aretz

Jo Aretz is met z'n 70 jaar een meer dan ervaren consultant. Hij denkt nog niet aan stoppen: "Mentor zijn voor beginnende consultants is een voorrecht en hen coachen houdt me jong".

Hele verhaal

Contact

Meer weten over werken bij Pragmatics?

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Vereist
Vereist

OPDRACHTGEVERS VAN PRAGMATICS

Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij