De perfecte match

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Hoe zorg je ervoor dat je in een veranderende omgeving als financials in control blijft? Wij denken hierover graag met je mee. Wat je vraag ook is, wij bieden een passende oplossing.

Of je nu behoefte hebt aan extra handjes of specifieke inhoudelijke kennis, onze financials zijn van alle markten thuis. Daar waar nodig, kunnen we een beroep doen op ervaren en gespecialiseerde freelance financials uit ons netwerk. Om blijvend meerwaarde te kunnen bieden, kruipen wij echt in de huid van onze opdrachtgevers. We proberen de vraag achter de vraag te achterhalen en onderhouden ook tijdens de opdracht nauw contact. Zo bouwen we aan duurzame relaties. Aan relaties die staan als een huis.

Pragmatics, jóuw partner in finance & control!

werken wij

Financials met kennis en karakter

Bij de inzet van een interim professional, streven wij altijd naar de perfecte match. Wij geloven dat dat de sleutel is tot succes. We kijken daarbij verder dan kennis en ervaring alleen: we hebben ook aandacht voor de persoon achter het cv. Niet voor niks steken we veel energie in de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Onze inzet: een financial die écht bij je past!

Klankbord en sparringpartner

Wij geloven in duurzame relaties. Daarom onderhouden onze Business Managers nauw contact met onze opdrachtgevers. Ze adviseren, treden op als klankbord en houden ook tijdens de opdracht vinger aan de pols. Door hun financiële achtergrond, zijn zij je ideale sparringpartner.

Jouw kennispartner

Pragmatics brengt professionals, organisaties en kennis samen. We organiseren regelmatig ronde tafelgesprekken en kennissessies voor onze relaties. Tijdens ons jaarlijkse inloopdag voor aankomende finance professionals proberen we samen met onze opdrachtgevers de financials van de toekomst aan ons te binden.

Waarom Pragmatics?

Waarom kiezen onze opdrachtgevers voor Pragmatics? Ze vertellen het zelf!

Vion Food Group

“We leveren de rapportages nu vele malen sneller op”

Hele verhaal

Mitsubishi Motors

“De horizon wijzigt continu”

Hele verhaal

Medtronic

“Vertrouwen vormt de basis van een goede relatie”

Hele verhaal

BRB International

“Het is belangrijk dat de klik er is”

Hele verhaal

Een aantal opdrachtgevers van Pragmatics