Werken bij Pragmatics

SOPHIE VEUGEN

De Maastrichtse Sophie Veugen wil graag kennismaken met veel organisaties. Met op een gegeven moment zelfs drie klussen bij drie verschillende opdrachtgevers vindt ze bij Pragmatics precies wat ze wil.

 

 

“De keuze voor de studie bedrijfseconomie was weloverwogen. Ik zag het als een kans om na mijn opleiding te kunnen werken in vrijwel elk soort bedrijf en mijn vele interesses verder te ontwikkelen. Al tijdens het afronden van mijn studie werd mij de mogelijkheid geboden om als assistent controller bij André Rieu Productions aan de slag te gaan. Als echte Maastrichtenaar voelde ik me uiteraard vereerd en heb ik deze kans gegrepen. Het was een mooie en leerzame tijd, maar na 3,5 jaar ging het toch kriebelen om nieuwe ervaringen op te doen. Toen kwam Pragmatics op mijn pad.”

"Het uitgebreide klantenbestand, de jonge organisatie en de 'medewerker centraal' trokken mij ontzettend aan."
Pragmatics Maastricht

Korte lijnen

“De persoonlijke organisatie met korte lijnen sprak mij ontzettend aan. Dit sloot aan bij de positieve geluiden die ik al had gehoord. Na mijn kennismakingsgesprek was het voor mij dan ook vrij snel duidelijk, dat ik op de trein die Pragmatics heet wilde stappen. Het uitgebreide klantenbestand, de jonge organisatie en de 'medewerker centraal' trokken mij ontzettend aan. Vanaf februari 2021 ben ik in dienst en het bevalt ontzettend goed. Ik ben op een gegeven moment tijdelijk werkzaam geweest bij drie opdrachtgevers met drie uiteenlopende taken. Hoe divers wil je het hebben? Niet alleen word ik zo iedere dag uitgedaagd om mezelf te bewijzen, maar ook om mezelf te ontwikkelen. Verder is de waardering die je als consultant ontvangt van je opdrachtgever ontzettend bevredigend.”

Teamgevoel

“Hoewel je als consultant het grootste deel van de tijd bij opdrachtgevers werkzaam bent, slaagt Pragmatics er toch in om het contact met en tussen consultants goed te onderhouden. Je krijgt zodoende echt het gevoel dat je in een team werkzaam bent. Als teamsporter herken en waardeer ik dat gevoel."